Website “villagjecaj.com”

Website “villagjecaj.com”

Villa Gjecaj është një perlë e vendosur në zemër të Parkut Kombëtar të Thethit, i famshëm për bukuritë e tij, vetëm 250 m nga qendra e fshatit. Në mes të qetësisë, pastërtisë së ajrit, aty ku natyra zbulon bukurinë e saj mahnitesë, ju keni mundësinë të shijoni një guzhinë tradicionale me ushqime të gatuara në shtëpi e të shërbyera nga e zonja e shtëpisë, Znj. Lule.

Villa Gjecaj mbizotëron me arkitekturën, në respektimin e tradites së ndërtimit të zonës në gurë dhe dru, ku tradicionalja kombinohet në mënyrë elegante me detajet moderne në arredimin e dhomave, ambjentet e përbashkëta dhe ato rrethuese.

Kompleksi është i përbërë nga dy ndërtesa: Bujtina që ka arkivuar historinë e familjes prej vitit 1922 dhe Rezidenca e ndërtuar në vitin 2013 në respekt të traditës së ndërtimit në këtë zonë kaq të vecantë.

Jemi te lumtur qe na u dha mundesia te punojme me kete website.

Vizitoni Villa Gjecaj per me shume informacion.


 

Website “thethi-guide.com”

website nga aswebdesign

Thethi Guide nga AS Web Design

We would like to present the latest website by AS Web Design. A full information about Theth Albania, about acommodation and the guides offered by the local people.
Visit http://www.thethi-guide.com for more.

Deshirojme tju prezantojme faqen e internetit me te re te ndertuar nga AS Web Design. Nje website me informacion te plote mbi Thethin ne Shqiperi, mbi akomodimet ne te, si dhe guidat e ofruara nga banoret.
Vizitoni http://www.thethi-guide.com per me shume.

We built a website that ranked #1 on Google.

Faqe interneti

Faqe interneti e para ne Google Search

Ndihemi krenare tju informojme se website qe kemi ndertuar ne, www.vacancesmacedoine.com, pas 4 javesh online, tani renditet i pari ne Google kur kerkoni me termin “vacances macedoine”

We are proud to inform that the website we have built www.vacancesmacedoine.com, after 4 weeks online, now it is ranked first on Google, when searching with the term “vacances macedoine”.
Me shume

Faqe interneti “Vacances Macedoine”

Faqe interneti “Vacances Macedoine”

Website me i ri, ndertuar nga AS Web Design!

Vacances Macedoine

eshte nje faqe interneti rreth guidave turistike ne Maqedoni.Funksionon si nje Agjensi Turistike Frankofone per shtetasit franceze qe deshirojne te vizitojne Maqedonine. Ketu mund te gjeni vendet me te bukura te natyres dhe kultures Maqedonase.

Vacances Macedoine eshte guida perfekte per ju qe deshironi te vizitoni Maqedonine.

Me shume